Informasjon

Spraytan er rett og slett sunneste alternativ til tradisjonell soling, og solarium! Spraytan er en måte du blir raskt brun på, som holder deg unna farlige UV-stråler. Du unngår økt risiko for hudkreft, rynker, pigmentflekker, og andre hudskader. 

Det finnes flere måter å utføre spraytan på. Bergen Spraytan utfører spraytan manuelt. Da dette gir et bedre resultat, siden terapauten da har mulighet til å justere grad av farge og og trykk fra maskinen. Det blir brukt profesjonell spraytan maskin, og spraytanvæske som behandlerene sprayer på deg. 
 

Ved å velge spraytan hos oss unngår du faren for skjoldete resultat ved hjemme selvbruning, og oppnår heller et perfekt resultat her! 
Fargen varer ca en uke, og vil gi deg en naturlig look, som får deg til å føle deg fresh! Vår naturlige spraytan, Aviva, inneholder ingredienser fra økologisk landbruk som er framstilt uten kjemiske eller syntetiske stoffer. Dette reduserer sjansen for hudirritasjon, samt at man unngår eksponering for hormonforstyrrende stoffer! 

 

Hvor lenge varer spraytan?


Fargen holder fra 5-10 dager. Men detter avhenger av at du følger våre råd om forberedelser før din spraytan. Forberedelser og etterberedelser finner du her! Blir spraytan oransje?


Spraytan bransjen har dessverre i flere år hatt et dårlig rykte på seg angående det å bli oransje. Bergen Spraytan tilbyr merket Aviva Labs som er av høyeste kvalitet innenfor spraytan verden, og inneholder store mengder grønne pigmenter for å unngå at din spraytan skal bli oransje! Det vil si at du absolutt ikke vil bli oransje hos oss.


Når er fargen på sitt fineste?


Din spraytan vil være på sitt fineste på dag 1-2. Husk derfor å bestille time et par dager i forveien til en stor anledning. 
 

 

Hvor ofte bør jeg ta spraytan for å opprettholde fargen? 


For å opprettholde din spraytan bør du gjenta behandlingen hver uke. Husk å skrubbe kroppen mellom hver spraytan behandling for å holde et jevnt resultat!

 

Hva er aldersgrensen?


16 år er aldersgrensen. Er du under 16 år, må det være følge av en foresatt. 
 

 

Jeg er gravid! Kan jeg ta spraytan?


Ved graviditet øker sjansen for pigmentflekker 75%. Dermed er spraytan det absolutte sunneste alternativet for deg som er gravid! Aviva Labs er 100% økologisk og naturlig, og derfor perfekt for deg som er gravid!

 

Jeg sliter med uren hud. Kan jeg ta spraytan?
 

Aviva Labs som er et 100% naturlig og økologisk produkt, som ikke inneholder alkohol, parabener, parfyme. Noe som gjør at man kan reagere på andre kosmetiske produkter, og ved bruk av Aviva vil du dermed vær tryggest mulig, og uten bekymringer!


Jeg har eksem og sensitiv hud. Kan jeg ta spraytan?

Ja, du kan ta spraytan! Men det er dessverre vanskelig for oss å si om resultatet vil bli skjoldete på områder med eksem. Da kroppen er mer tørr når man har eksem, som gjør at den suger til seg fargen. Dette vil gjøre det vanskelig å ligge en jevn  farge. Men for best resultat smør fuktighetskrem på områdene med eksem 1-2 timer før din spraytan behnadling. 
 

 

Jeg har løsvipper. Kan jeg ta spraytan? 


Aviva Labs er eneste i verden som er 100% oljefri. Aviva er vannbasert! Det vil si, at vår Spraytan har absolutt ingen innvirkning på dette. Så det går helt fint!
 

 

Kan menn ta spraytan?


Ja, menn kan ta spraytan! Normal mengde kroppshår har ingen innvirkning på behandlingen. Under selve sprayingen, kan fargen ligge seg i hårene, men dette renner av ved første dusj!
 

 

Jeg skal reise til Syden. Kan jeg ta spraytan før avreise?

Ja! Mange velger å ta spraytan behandling et par dager før avreise. Dette for å være brun fra dag 1. Det er ingen beskyttende solfaktor i spraytan, så HUSK å bruk høy solfaktor ved soling!
 

 

Forsvinner fargen ved bading i klor- og saltvann?

Ved hyppig bading i klor- og saltvann kan fargen forsvinne raskere enn normalt. Derfor anbefales det bruk av bodylotion som inneholder DHA (gradual tan) slik at du opprettholder fargen, og forlenger den! 
 

 

Hvilken forberedelser må jeg gjøre før min spraytan time?

Alt om forberedelser, finner på siden "Forberedelser".


Hva kler man seg i når man sprayes?

Du vil få utdelt engangs string truse, engangs hette til håret og såler du står på! De fleste ønsker å sprayes toppløs, for å unngå skiller. Men det er helt valgfritt. 


Hva kler man seg i etter spraytan behandlingen?

Bergen Spraytan anbefaler på det sterkeste å bruke Tan Suit etter din spraytan behandling. Den får du kjøpt her!
Ellers ha på/ta med mørke løse klær for å unngå avfarging og skjolder pga klærne.

Følg oss

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
COPYRIGHT
2015  -  BERGEN SPRAYTAN