Bryllup

bryllup
Wedding Portrait

Unn deg en spraytan behandling, for å få følelsen av velvære!

 

Bergen Spraytan tilbyr deg som brud en naturlig og jevn brunfarge og glød til den store dagen. Det er ikke mye som skal til for å føle seg litt bedre og friskere, og 20 minutter hos oss gir deg nettopp denne følelse. 

Du som vil brud vil absolutt være så vakker som overhode mulig på din store dag, hos oss er du i trygge hender! Ta gjerne med forlover og svigermor også. Velkommen! Utdrikkningslag

 

Utdrikningslaget er en uformell innledning til bryllupsfeiringen, og det er din oppgave som forlover å sørge for at dagen er nøye planlagt og at alle har det kjekt. På utdrikningslag er det viktig å gjøre aktiviteter som bruden eller brudgommen kommer til å sette pris på.

Hos Bergen Spraytan kan dere som utdrikningslag "leie" hele salongen for dere selv. Salongen blir lukket for dere i tiden det tar å spraye bruden/brudgommen, slik at dere alle kan se på. Kan så klart ta spraytan på alle i utdrikningslaget også. 

Ta kontakt for mer informasjon, og bestilling av dette. 

VÅR SAMARBEIDSPARTNER

Bryllupspakken logo

Bergen Spraytan har samarbeid med Bryllupspakken! Som brud vil man føle seg spesielt vakker, noe man vil føle, bare med litt farge på kroppen! Alle bruder, VELKOMMEN TIL OSS! 

Bryllupspakken har base i Bergen, og er et av Norges største og fremste selskap innen bryllupsplanlegging. 

Deres bryllupsplanleggere hjelper i hovedsak til med bryllup i og rundt hele Norge, men gjør også planlegging av bryllup i utlandet.I Bryllupspakken jobber dyktige, erfarne og imøtekommende mennesker med å kartlegge hva brudeparet ønsker, og står alltid på for å gi mye av det lille ekstra. For å kunne skape dagen brudeparet drømmer om, stiller de spørsmål, lytter, lærer og jobber tett og fokusert sammen med brudeparet gjennom hele prosessen.
Bryllupspakken har samme mål som brudeparet – å gjøre virkelighet ut av drømmen. Skal dere gifte dere i Bergen, Norge eller i utlandet? Snakk med Bryllupspakken om bryllupsplanleggingen.

Besøk bryllupspakken her

Bryllupsplanlegging gjort enkelt.


Sijabra er gratis for alle brudepar!

Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet.
I tillegg kan dere delegere oppgaver dere mellom, samt finne tips og inspirasjon.
Flere leverandører er på vei, Sijabra vokser hver dag.